Nyproduktion

Vi utför nyproduktion av flerbostadshus och enbostadshus som villor och skärgårdshus i Storstockholm och skärgården. Genom total- eller utförandeentreprenad hjälper vi dig att smärtfritt och tryggt ro i hamn hela byggprojektet. Skärgården ligger oss varmt om hjärtat och vi har organisation att utföra en variation av byggnadsarbeten ända ut i ytterskärgården.

FLERBOSTADSHUS

Stockholm växer och behöver fler lägenheter. Vi har utfört flera stora nyproduktionsentreprenader på delad entreprenad som t.ex. 265 studentlägenheter i Hammarby Sjöstad och 98 hyreslägenheter vid Liljeholmskajen. Med egna hantverkare, nätverk av underleverantörer och effektiva samarbeten hanterar vi komplexa projekt med högsta kvalitet i rätt tid från start till mål.

SMÅHUS

Det krävs engagemang och kunskap för att färdigställa ett projekt till rätt kvalitet, kostnad och sluttid. Vi tar smidigt hand om ditt byggprojekt hela vägen från idé till inflyttning och jobbar proaktivt för att erbjuda dig den bästa slutprodukten. Vi bygger moderna villor i gammal eller ny stil som smälter in i rådande miljö och väljer material med hänsyn till miljökrav och funktion.

SKÄRGÅRDSJOBB

Att bygga i skärgården ställer höga krav på planering och logistik, inte minst behövs beredskap och ett väl etablerat nätverk av samarbetspartners. Ända sedan 1960-talet har vi utfört en mängd byggprojekt i mellan- och ytterskärgården. Det omfattar alltifrån reparation av bryggor till totalentreprenader innefattande brunnsborrningar, muddring och inflyttningsklara skärgårdshus.